Brandverzekering woning Suriname

Heeft u een woning in Suriname en wilt u een brandverzekering afsluiten?

Uw huis in Suriname is een waardevol bezit en u wilt er zeker van zijn dat in geval van brand uw woning in Suriname goed verzekerd is.

De financiƫle schade kan behoorlijk oplopen bij woningbrand. Bij schade als gevolg van brand kunt u niet alleen denken aan schade veroorzaakt door de brand zelf, maar ook aan de schade als gevolg van bluswerkzaamheden, zoals waterschade.

Ook kan uw woning in Suriname mogelijk schade oplopen welke is veroorzaakt door rook en roet. Kortom, het is verstandig een goede brandverzekering af te sluiten. De brandverzekering biedt een goede dekking ingeval van schade aan uw woonhuis in het geval van brand, blikseminslag en ontploffing. U kunt via ons kiezen voor dekking van opruimingskosten en bij een brandverzekering voor woonhuizen is glasdekking kosteloos inbegrepen.

Omdat de brandverzekering geen dekking biedt bij schade aan de inboedel, raden wij u aan om ook een inboedelverzekering af te sluiten, zodat u gegarandeerd bent van een complete verzekering bij brand.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw huis in Suriname te verzekeren tegen brand?

Neem dan contact met ons op.

WhatsApp chat