Woning verkopen in Suriname

Wilt u uw woning verkopen in Suriname?

Woont u in Nederland en wilt u uw woning in Suriname verkopen? Wij zijn u hierbij graag van dienst.

Doordat wij in Suriname en in Nederland zijn gevestigd kunnen wij snel en effectief met u communiceren en u volledig ontzorgen tijdens het verkooptraject. Dat betekent dat we u stap voor stap zullen begeleiden en op een transparante manier te werk zullen gaan.

 

Wat kunt u van ons verwachten?
Betrouwbaarheid, transparantie en de beste deal voor u proberen te vinden zijn onze kernwaarden.

Betrouwbaarheid
Wanneer u besluit om uw woning in Suriname te verkopen wilt u uiteraard zaken doen met een betrouwbare bemiddelaar die uw belangen op de juiste wijze zal behartigen. Dit betekent dat u er vanuit moet kunnen gaan dat uw gegevens veilig zijn bij ons, dat wij gaan doen wat we hebben beloofd en open met u communiceren.

Transparantie
Wij geven u vooraf duidelijk aan uit welke stappen het verkooptraject zal bestaan en zullen deze stappen op een transparante manier uitvoeren. Dat betekent dat  we u helder informeren over de voortgang en u mag ons altijd vragen om helderheid indien u dat wenst.

De beste deal
Onder “de beste deal” verstaan wij een zo hoog mogelijke verkoopprijs en zo lage mogelijke kosten.

Wij zullen voor u altijd proberen de beste verkoopprijs te krijgen. Dit is immers in ons beiden belang omdat wij werken op basis van een commissie die gebaseerd is op de uiteindelijke verkoopprijs. Niet alleen een hoge verkoopprijs zorgt voor “de beste deal”, ook zo laag mogelijke externe kosten zijn een onderdeel van de beste deal. Zo vergelijken we altijd waar u de minste kosten heeft als het gaat om het legaliseren van handtekeningen, opstellen van volmachten en voorlopige verkoopovereenkomst en/of andere diensten. Hierdoor kunt u vaak aanzienlijk besparen op kosten.

PerceelsID
Sinds 2016 is het in Suriname wettelijk verplicht dat een perceelkaart voorzien is van een PerceelsID om het perceel te kunnen verkopen. Zonder dit PerceelsID kunt u uw perceel met woning niet verkopen en kan de transportakte niet gepasseerd worden. Wij kunnen in samenwerking met een landmeter in Suriname het PerceelsID voor uw perceel verzorgen.

Stappenplan
Voordat we een onderlinge bemiddelingsovereenkomst ondertekenen nemen we samen het verkooptraject door. We hebben een checklist van alle benodigde documenten die we met u doornemen. Ook adviseren we u bij evt. volmachten. Indien u akkoord gaat met de bemiddelingsovereenkomst, gaan we voor u aan de slag.

Waarom kiezen voor SurVast?

  • hoog online en offline bereik
  • groot netwerk van geĂ¯nteresseerden
  • kantoor in Suriname en Nederland
  • goed op de hoogte van de wet- en regelgeving in Suriname en Nederland
  • goede contacten met notarissen, landmeters en MI-GLIS in Suriname
  • professionele en transparante werkwijze
  • snel te bereiken: persoonlijk, via telefoon, social media, e-mail of Whatsapp

Wilt u uw woning in Suriname verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

WhatsApp chat